blä

Totalt oengagerad. Skulle göra klart företagsekonomin idag tänkte jag. Har gjort en grej. Sitter på facebook och gör allt annat för att slippa. Usch och blä på mig. Men ska försöka göra några uppgifter till. Har ju sportlov nästa vecka och då ska jag inte tänka ett dugg på skolan, ska bara packa typ.

Annars händer inte så mycket. Firade mig och mormor i söndags, fick massa fina presenter, tack alla :)

nej nu ska jag gå och ringa några samtal. hehe.

pussar

Söndag.

Veckans hatdag egentligen, men inte idag. Ska ner till Brattfors senare och fira mig och mormor som har fyllt och fyller år!
Annars har dagen bestått av att skriva klart OL. Jippie äntligen klar!!! :D Bra jobbat av mig. hehe. Nu är det bara företagsekonomin kvar men det ska vara klart innan fredag och jag kommer hinna det med.

Ska väl försöka tvätta idag, har jättemycket tvätt nu igen.. suck.

Men men, puss!

Brattfors.

Sitter just nu hemma hos min kära far och syster. Min kära mor är iväg på spa, inte lite avundsjuk jag är heller.
Har varit hos mormor och morfar en sväng, lika mysigt som alltid. Morfar hade bakat bullar idag så jag valde verkligen rätt dag att komma dit. hehe.

Skolan imorn är det väl tänkt men vi får se.

Nej, puss hej

skola.

usch får ångest bara jag tänker på det. vill verkligen inte till skolan. Har totalt tappat sugen, är så trött på skiten. Studenten om 4 månader känns just nu ljusår bort. Men det ska gå, tänker inte kasta bort 3 år på att gå ur med en massa ig. Känns enbart som enormt slöseri med tiden om jag skulle göra det. JAG SKA KLARA DET! JAG SKA VARA GODKÄND I ALLT!!!! så de så....

Idag har Line varit här och visat det sista med städmaskinen som jag och Jimmy köpt. Den är skitbra :D
Annars har dagen varit lugn. Ska ringa Carro om en stund och planera idrotten är det tänkt. Så imorgon är det skolan som gäller. Slutar dock tidigt och skulle jag verkligen inte vilja så får jag iallafall pallra mig dit till idrotten och det ska jag göra med. Ju mer jag får avklarat i skolan detso bättre kommer det att kännas när man kommer hem på eftermiddagen. Och imorn är Jimmy ledig och på fredag. Det är skönt :)

Partylite har börjat rulla på så det känns bra. Flytt om bara några veckor. Födelsedag nästa vecka. Amanda Jenssen i Mars. Sportlov. Påsklov. Bal. Student! Utomlands? hihi, försöker skriva upp lite positiva saker som ska hända.

nu får det räcka. Puss hej! :)

RSS 2.0