God Jul! :)

Officiellt julafton nu, mysigt. Idag är det Jimmys familj som gäller, ska bli mysigt med alla släktingar och all mat.
Kom fram till igår att jag har två intressen här i livet mat och böcker. och sex... haha ;)

Idag eller igår, fast jag har ju inte sovit men iallafall så pysslade jag här hemma och fixade klart det sista. Var iväg till skogen och hämtade en julgran och jag är verkligen ingen naturmänniska. Efter att ha pulsat i snön i en kvart var jag skitgrinig. haha. Men hittade en gran till slut.
Så nu står den färdigklädd och vacker.
Har haft uppesittarkväll med bingolotto ikväll. Drack glögg och åt skinksmörgås och bara mös.

Var ner till farfars grav förut och satte ljus. Känns fortfarande hemskt att han är borta. Förstår det inte riktigt. Älskade lilla farfar, vi tänker på dig. <3

Har väl inte så mycket mer att skriva om nu, får se om jag hinner skriva något imorn. om inte god jul på er! :)

Puss på er!


Tisdag

Lugn dag hittills, har plockat lite här hemma och lagat lite mat och så. Väntar på att Jimmy ska komma hem så jag har någon att prata med. Men han ska vara hemma alldeles snart.

Idag är det banken som gäller. Ska gå igenom lite saker och fixa konton och annat som hör till. Efter det ska vi till mäklaren och skriva på pappren och efter det så är huset nästan vårt. Känns skönt, har varit rädd att han vi köper huset av ska ändra sig och jag skulle bli så ledsen då, jag verkligen älskar huset.

Ikväll kommer Evelina hit och då ska vi byta julklappar. Inte långt kvar till jul nu, bara 2 dagar.

Men nu ska jag fortsätta här hemma, skriver mer sen.
Puss på er!

Allt och ingenting.

Hallå hallå.

Tänkte att jag skulle ta upp bloggandet igen, kan vara kul att kika in här och skriva några rader ibland.

Har hänt lite saker sen jag skrev ordentligt sist. Har flyttat till en annan lägenhet som jag verkligen verkligen vantrivs i, hatar att bo här är det värsta jag gjort i hela mitt liv... eller nja, kanske inte det värsta men jag kommer se tillbaka på den här lägenheten med skräck. Tur att jag bara har tre månader kvar här, för sen ska jag och darling flytta till hus. Världens finaste och mysigaste hus på landet. Jag är så lycklig över det! :)

Snart jul. Kommer bli en annorlunda jul då jag inte ska fira med min familj på julafton för det är några som jobbar så då tar vi julafton på juldagen, lite engelskt sådär. Passar mig utmärkt för då behöver vi inte stressa utan kan spendera en lugn julafton hos darlings familj och dagen efter hos mig.
Annandagen åker darling till norrland till Jonas, jag ska inte följa med. Jag ska vara hemma och vänta på vårt nytillskott i familjen, Dennis :) en katt alltså, jag ska inte ha barn.

Idag har shopping stått på schemat, handlat klart nästan alla julklappar, har bara 2-3 st kvar sen kan det bli julafton. Varit upp till nordmark och fikat, trevligt trevligt. :) Bogserade sedan igång en bil. Tycker jag jämt bogserar, kanske dags att skaffa nya bilar? ;)

Imorgon ska jag till banken, mäklaren och träffa världens bästa Evelina. Vi ska byta julklappar och dricka glögg, hur mysigt som helst.

Nej nu ska jag duscha och sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite.

Puss på er!


RSS 2.0