Där satt den! :D :D

JAG ÄR KLAR MED SVENSKAN!!!


hmm

Klockan är 10:10 och jag är vaken. Jag gick upp halv nio, halv nio?! fattar ni eller? skittidigt.
Idag ska jag inte gör så värst mycket. ska börja på uppsatsen är de väl tänkt och en promenad hade varit gött. men vi får se vad det blir av de hela.

Jag vill inte att skolan börjar igen. Jag har ingen lust med skola igen, jag vill ha lov en vecka till!

hejdå


Idol 08

sitter just nu och letar efter en låt att sjunga, de är svårt. man ska ju sjunga nåt man tycker om och de stämmer ju självklart men dem låtar jag skulle vilja sjunga görs av jättebra sångerskor. hmm, just nu lutar det åt pretty baby. :)
usch jag är redan nervös... tänk om dem tycker att jag är skitdålig? och kommer med på nån lista över sveriges sämsta ?

28/3

Idag har jag bakat bullar! :) värsta goda blev dem . haha.
Annars har de inte hänt så mycket idag. Ska kolla finalen i let's dance ikväll och så kommer Jimmy hit! <3

Torsdag

Igår var Eve här en sväng ,  det var roligt. Vi träffade Bedda en stund och då lördagen diskuterades! hehe :P
Jimmy kom hit sen på kvällen och det var lika mysigt som vanligt :)
 
Idag har min böcker kommit! :D yeah! De blir karlstad idag med syster, mamma och pappa. Har också börjat lite på svenskauppsatsen. :)

Natt

de snöar ute.... jag vill inte ha mer snö, snö är bajs och de är kallt och äckligt och man blir sjuk av det. Positiv inställning jag har känner jag.

Om 329 dagar blir jag 18! haha snacka om onödigt vetande. Ska bli lite skönt att bli 18 faktiskt men jag är också helt rädd för det. För jag ska liksom vara vuxen då och fatta mogna och ansvarsfulla beslut, hallå?! visst de gör jag väl nu också men iallafall. det känns liksom så sjukt, att då är allt upp till mig. men mamma och pappa lägger sig ju inte i så mycket och det känns skönt att veta att dem litar såpass på mig så får fatta vissa beslut och gör jag fel beslut och allt går åt helvete så vet jag att dem ändå finns där och hjälper när allt känns åt helvete. Jag verkligen älskar min familj! <3 Visst att vi bråkar ibland men de gör väl alla?

Igår var det 9 månader för mig och Jimmy! allt känns så bra mellan oss och just nu vill jag verligen spendera mitt liv med honom. Nu är det säkert nån som tänker "men lägg av du är bara 17" . men då får ni tänka de. Det finns många som har hållit livet ut fastän dem träffades när dem var unga. Ochjag känner inte att jag missar någonting egentligen om jag skulle vara tillsammans med Jimmy resten av livet. Jag verkligen älskar honom och då menar jag verkligen älskar honom! Och jag vet att han älskar mig också. Och det är väl egenligen de enda som betyder nåt?

Imorn tror jag att de blir att va med Eve en sväng, hon ska få tillbaka sin väska med sin mobilladdare i. Jimmy kommer en sväng imorn med om han hinner vilket jag hoppas att han gör. Ska skriva svenskan också och ska försöka hinna träna nåt den här veckan med. Busy women! :D men de fixar jag.

Jag har börjat vakna astidigt typ 9 , och i min värld är det tidigt. Jag brukar sova till 12 annars. hehe.  
Nej nu ska jag sova! Gonatt! :)


25/3

Påskafton spenderades hos mormor & morfar, fick en massa godis och grejer! :D alltid välkommet!
I Lördags var det parken! Väldigt roligt! :D Kvällen börjades hos Elin A och sen drig vi vidare till parken där det var massa fjortisband. :P hehe

Söndag vaknade jag och mådde helt okej faktiskt. Vid tolv åkte jag och Jimmy till sälen , blev en seg dag tittade typ bara på tv:n.
Måndag åkte jag skidor, drog mig typ 3 gånger och körde på ett barn. Men de gick bra, det var ett tufft barn :)

Idag ska jag plugga lite och plocka undan på mitt rum och ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra med tanke på att dom slutat sända gossip girl! men de börjar ju i april igen men iallafall.
Det har kommit snö inatt och de tycker jag är blä, vill ha sol och värme nu!!

nej nu ska jag starta en tvättmaskin. Puss hej

haha


Fredag

Fredag idag och imorn är det påskafton! :D
Idag har jag varit i stan med Josse, Pontus, Bedda och Eve. Kollade motorcyklarna och det var askallt! Så sen drog vi och käka pizza.
Nu ska jag typ gå över till farmor.

Undrar hur de blir imorn egentligen?

18:45

nu är dagen snart slut . Har städat idag blev jättefint om jag får säga de själv. :P Har fortfarande pyjamas på mig, känns ju surt att byta om nu men Bedda kommer sen så lite fräsch måste jag nog se ut. Och Jimmy kommer också så.
Jag ska slinga Beddas hår, jag är seriöst livrädd att jag ska sabba de totalt.

ska kolla tvätten nu, puss hej


Torsdag

Igår fick jag påsklov! :D värsta gött ju, sov länge imorse och de är så underbart! :D Va ner på stan med Bedda och åt och shoppade typ. Hittade en fin svart tröja som jag tror jag ska ha på mig på lördag men har inte bestämt mig än.
Bedda var här och tittade på grey's också , sen gick vi ut och då snöade de. blää....

Idag ska jag tvätta lite, städa och kanske slinga håret på Bedda om jag törs. Tänk om jag gör helt fel och de blir asfult?!
Ska till Jimmy ikväll tror jag eller om han kommer hit, vi får se.
Imorn kanske de blir stan men jag vet inte... får se.

På lördag är det påskparaden med småkusinerna som gäller sen mat hos mormor & morfar och sist men inte minst : PARTAJ!! :D :D ska bli riktigt kul faktiskt!  hehe

Trött...

Idag var jag i skolan. Fast på förmiddagen var jag och Bedda upptagna på annat håll, hehe. :P Men de var också skoj så.
Tänkte sticka ut och springa en sväng också men de vräker ner snö, inte bra. Annars gör jag väl inte så värst mycket. Ska se gossip girl sen, :)

Pussar

dåligt med uppdatering

dåligt med inlägg nu på sistone.

I fredags var jag inte i skolan, känner att jag egentligen inte missar så mycket nu när vi har temavecka.
Var hos Jimmy sen på kvällen , käkade pizza med Jens och tittade på let's dance. hehe, stackars dom men iallafall.

Lördag städade vi, och sen kollade vi på melodifestivalen och mös. Helt okej att perelli vann faktiskt. Hade ingen direkt favorit år.

Söndagen var vi och hälsade på hans farmor och farfar och sen hans mamma och pappa. Det var trevligt. :) gick på promenad också , de var kletig... vi gick där det var värsta lerigt och grejs.

Idag var jag i skolan. Lyssnade först på nån snubbe som pratade om ens rättigheter när man jobbar och grejer, de var inte så skoj, vi såg en film också 18 kg kärlek den var väl sådär. Han var ju rätt frän. :)
Hade sen feministiskt självförsvar , det var kul. Tycker bara att det är lite jobbig att man måste skrika, men men jag var bra. :) Hann med kvart i två hem, det var skönt.
JAG HAR GJORT KLART TURISMEN! :D JAG ÄR VÄRSTA STOLT ÖVER MIG SJÄLV!!! :D:D

Nu har jag en grej mindre liksom!

ska dra nu! puss hej!


Ragnar tar studenten...

tänk att en sån skitlåt för med sig så mycket minnen, bra minnen men iallafall! <3 :)

eftermiddag

idag har jag varit duktig och börjat med engelskan. Kommer bara inte ihåg boken, men de får lösa sig för jag läser inte om den. Den ska hon ha klart för sig.

Imorn blir de nog skola för mig, som de känns just nu iallafall. Har ju temavecka så de är ju inte så ansträngande precis. annars händer väl inte så värst mycket direkt.
Ska försöka ta mig egenom allt skolarbete så de blir klart, skulle vara skönt och komma tillbaka efter påsklovet och vara ikapp med allt. Inga fel. Vi får väl se vad vi kan åstadkomma.

hehe

Här igen, har tråkigt som bara den. Funderar på att sova faktiskt men jag är inge trött.
Har fasnat totalt för Amys låt! :) den är ju så bra! jag tror på Perelli på lördag, låten är bra och hon kan verligen sjunga. Sen har vi svenskar fått för oss att har dem vunnit eurovision en gång så gör dem de igen, men de stämmer ju inte... Jag säger bara Carola... host

19 april närmar sig... De lutar åt Faith Hill- the way you love me eller this kiss. får se hur de blir. Shit jag blir nervös bara jag tänker på det. Men jag vet vad jag ska ha för kläder på mig, hehe.

imorn blir det att plugga typ hela dagen, kom på att jag har ju turism också . Vart är det där jävla påsklovet när man behöver det?!
måste komma igång och träna med, men så fort jag säger det blir jag sjuk, inte bra. men som sagt "fet och go brattfors bo" lr hur va de där? xD

Jimmy ska ringa på en lägenhet imorn också, hoppas han får den. är så trött på hans hus, stort och läskigt. Tror seriöst de spökar där. Låter som att de sitter folk i tvrummet och pratar. och då ligger Jimmy i sin säng och sussar sött och tv:n är avstäng. Blir ju asrädd, kissar alltid asfort om nätterna när jag är där.
Jag är sjukligt mörkrädd, och de blir bara värre... Jag vet egentligen inte vad som är så hemskt, för om jag blir jagad är det ju bättre att de är mörkt för då har man större chans att gömma sig men iallafall. usch, måste göra nåt åt det.

På fredag fyller Elin Andersson år! Grattis till henne ! :D

övningskörde i helgen, gick inte så bra. Blir jämt lite arg när de inte går som jag vill.... hmm... jag kommer få cykla och buss resten av mitt liv eller helt enkelt lita på att någon annan vill köra runt på mig tills jag är typ 70 , för då är jag tillräckligt gammal för att få åka färdtjänst. haha, undrar hur jag kommer se ut som pensionär?
Jag undrar vad jag gör om 5 år? tänk om jag har barn? bor jag kvar i Filipstad? (förhoppningsvis inte) är jag förlovad? gift?
de är nog skönt att man inte vet, hade varit tråkigt då ju .

de är bra flyt i mitt liv just nu! :D

nu drar jag på riktigt. Hejdå

fränt

Old fashion as I am så har jag bara använt en bärbar dator 4 gånger i hela mitt 17åriga liv! sitter nu i min säng med mammas nyss införskaffade. Funderar på om jag också ska ta mig ett snack med morbror? hmm , jaja de spörs. Skulle ju vara praktiskt, tar ju inte så mycket plats direkt.

Idag är jag hemma från skolan, är sjuk. imorgon blir jag också hemma. de är tråkigt att vara sjuk . Har massa att göra så helt sysslolös är jag ju inte iallafall. svenska, engelska, matte och kalla kriget . Oj vad jag kände att alla bleb avundsjuka på mig nu... hehe.

På påsk blir de utgång hoppas jag, efterfesten i parken. Om inte lilla jag ska till sälen med Jimmy och hans familj men de märks.
5 april blir de sälen igen, men denna gång bara över dagen med Bedda och Eve. :) skojigt , ska lära dem att åka slalom, men de är lugnt. Jag är ju bättre än Anja Pärson så de blir inga problem. hehe .

Idag har jag gjort en människa lessen genom att vara sur och vrång. Förlåt, ska gottgöra dig. :)

Om man gör slut med nån som man varit ihop med länge och sen träffar en ny, vill man fortfarande umgås med den förra då? haha, lite Carrie Bradshaw över det där, :P
Jag känner att jag skulle vilja kunna komma över personen i lugn och ro och sen börja fundera på om jag vill ha nåt med personen att göra.
Jag kanske är helt knäpp, men jag tror inte man kan vara tight med sitt ex, finns för mycket känslor kvar. Fast de beror ju i och för sig på situationen men iallafall.... 

Jag är enormt glad att du var full 5 Juni och bestämde dig för mig, jag är glad att vi bytte nr och att jag hörde av mig dan efter. 
Jag är glad att du sov hos mig på skolavslutningen, och den 24 juni. 
Jag tror inte du riktigt förstår vad mycket du betyder för mig. Även om jag är sur, och allmänt blä ibland. Men jag är glad att du älskar mig iallafall. 
Jag älskar dig Jimmy Svensson <3 

nej nu ska jag göra annat, puss hej 


Sex and the city !

Jag älskar de! :D:D en av dom bästa serierna som någonsin visats! :DD
Dem rear ut boxen just nu, JAG VILL HA DEN!  

                                             


Jennifer :)

Jag är så glad att du är min bästa kompis Jennifer Bedoire. Finns ingens golv jag hellre ligger och gråter på, hehe. Jag vet att vi inte har umgåts så mycket på sistone, men de tycker jag de ska bli ändring på. :) Vet att jag är kass på att berätta hur mycket folk betyder för mig. Men tack för att du finns och du är bäst! :)


tisdag

Låt: Du har förlorat - Jimmy Jansson
Dusch: ingen.
Frisyr: utsläppt
Smink: inget
Klädsel: jeans och tröja
Händelse: inget
Planer: plugga
Vill ha: sommar
Saknad: Jimmy <3
Drog: kaffe

Tråkigaste: sjuk
Finaste: mitt rum
Måste: plugga
Dricka: kaffe
Köp: inget
Mat: varma mackor
Kärlek: Jimmy!
Mående: trött, ont i huvudet

seg dag.

var inte i skolan idag, svimmade imorse äckligt som fan kan jag lova.Gick och la mig, vaknade hade ont i magen , spydde , mådde bättre. Jag har inte magsjukan. somnade om , vaknade , huvudvärk, tog tabletter och sen iväg och kolla lägenhet med älskling. Den var jätteäcklig. Luktade cigarettrök...
Har varit allmänt seg hela dagen, tror jag har feber men vet inte. Shit vad jag tycker synd om mig själv, men de får man göra ibland. :)

ska sova! gonatt!

Söndag

söndag idag, känns lite bajs sådär men de går. Blir ju helg fortare då.
Idag har jag varit hos älskling typ hela dag. han har minsann bakat idag. värsta gott blev det. :) vi har också lagat mat och diskat. hehe.

Imorn är det skola som gäller, ska åka hem tidigare för jag ska med Jimmy och titta på lägenhet.
 Har en massa som ska vara klart den här veckan som typ turism, svenska och sen skulle jag och Carro göra matteredovisningen så vi har det gjort.

Jag har typ bytt klass nu med, till Smbe1. allt känns så mycket roligare nu. :D
nej nu ska jag dra härifrån. Puss hej!


Lördag

Lördag idag! skönt, ingen äcklig klocka som ringer. Har värsta ont i halsen, stackars mig. :( hehe.
Inge Finspång idag, rörbocken var såld. blev inte så ledsen. Ska försöka plugga lite idag, känns som att de behövs.
Ikväll blir de väl melodifestivalen, men vi får se hur jag gör. andra chansen är inte så kul , mest bara långdraget...

Igår var jag och shoppade med Eve och bedda efter skolan. De var skojigt! :) köpte lite kläder och en väska.
Senare bar de av på 85års-kalas. Hyfsat roligt.

nej nu ska jag duscha, puss hej!

12:12

hehe, 2 minuter tidigare än igår. är i skolan, i en datasal, med Carro. Känns de bekant?
Har haft tyska på morgonen och sen kommunikation, rätt okej. ska ha engelska nu, får tillbaka uppsatsen idag. Hon sa att det va en i klassen som har fått IG, är det jag dör jag. men jag la ju faktiskt ner mig den här gången så jag hoppas på ett G åtminstone. jaja, vi får väl se börjar ju snart så.

Igår gick jag på gympan tog närvaro och sen åkte jag hem. Började inte skriva på svenskan heller, blää. den ska va inlämnad nästa onsdag och jag har inte börjat skriva... Bra gjort Nathalie känner jag just nu.

Idag när jag kommer hem ska jag typ plocka undan lite på mitt rum, fixa varm choklad, tända massa ljus, och sen lägga mig i sängen och läsa stolthet och fördom. mysigt värre. Detta kommer gå i typ en kvart för sen kommer nån komma och störa lr börja spela jättehög musik.
Private practise ikväll , de ska jag se ordentligt nu. verkar bra. de är med hon från grey's så. :)
Jimmy kommer ikväll också, tycker om när han sover hos mig. lr när jag sover hos honom. de är mys liksom. :)
Jag älskar honom enormt mycket! <3 

Imorn ska jag och eve shoppa efter skolan, :) roligt värre. jag älskar att handla kläder.
På kvällen sen ska jag och fira Gustav som fyller typ 90, tror jag. Inte så skoj med massa gamlingar bara men han är väldigt pigg för att vara 90 så de blir bra, god mat också så de blir grejer de. :D

Lördag blir det Finspång med Jimmy. han skulle hämta en rörbock lr va det heter. och söndag blir allmänt seg bara. känns som en helg helt i min stil. :D
 
pussar! :D

12:14

sitter här med Carro och kollar runt lite lätt sådär. Ska snart ha svenska, inte en aning om när jag börjar men iallafall.
Har haft kommunikation och de verkade helt okej. Känns som att Smbe blir en bra klass. :) fast TukL är ju också bra, synd bara att de är turism...
Gympa sen också, ska gå dit ta närvaro och sen åker jag hem. :) hehe, känner mig värsta lat men iallafall.

Ikväll kommer kanske Jimmy igen, men jag vet inte. de märks. Grey's ikväll också. :D de ska jag se. 

morron

Onsdag morron,  jag är i skolan. Väntar på att tyskan ska börja. :) skolan känns så mycket bättre nu! känns skönt att slippa turismäcklet...
Idag börjar kommunikationen med nya klassen, hoppas den är bra men de tror jag nog.
Ska försöka börja med uppsatsen om trafficking idag med. vilka äckel de finns, herregud är man så äcklig så man inte kan få sex på annat håll finns det nåt som heter onani lr köpa en sån där äcklig docka. men att köpa barn, och ha sex med dem är så himla äckligt. dem ska dö!!

Igår kom älskling och sov hos mig. Det var mysigt. och han kanske kommer ikväll också. :)
Idag är det 9 månader sen vi träffades, 9 månader sen vi var nere på stan, 9 månader sen vi gjorde sista veckan på ferlin. Känns helt knäppt att de har gått så fort, jag fattar inte. men de är ju skönt och så men iallafall. Tiden g¨r verkligen jättefort. Snart vaknar vi väl upp och är typ 50 år och fattar inte vart tiden har tagit vägen.

ska väl dra iväg på tyskan nu. Ha en bra dag! :D pussar

Gossip Girl

har precis sett mitt livs första avsnitt av gossip girl och det är ju faktiskt bra! :D hehe. just nu sitter jag och gör ingenting. väntar typ på att Jimmy ska ringa.... Är helt själv hemma, skönt.
Imorn börjar jag med tyska. jippie! menmen de blir nog bra ska ni se.


19 April ska jag söka till IDOL 08! :D Sångförslag tack!

Tisdag

Tisdag idag som sagt. Bra dag! :) först skolan där jag typ prata med rektorn och sen gjorde jag matteprovet, gick nog helt okej hoppas jag.
Nu har jag och Carro bytt klass, lr ja nästan. Vi ska ha kommunikation med Smbe och resten av lektionerna med våran egen klass och sen i tvåan ska vi få byta till den helt för då ligger vi helt rätt med kurser och så. Känns skitbra! :D

Efter skolan drog jag, eve och bedda till wayne's och fikade. Även Elsa och Björn var med, väldigt mysigt! :D
Bedda, Eve och jag bestämde oss för att vi ska springa tjejmilen så nu blir de att träna! vi prata om tjejvasan också va? och ta klassikern? hehe. :P
Nu sitter jag här och funderar på om jag skulle ge mig iväg och springa en sväng lr om jag skulle underhålla mig på annat vis. Ja vi får se vad det blir.

aha

jag vill inte till skolan, tycker inte om att jag är tvungen att gå dit. Ska gå och prata med rektorn imorn. Har inte helt bestämt mig men ska höra vad han säger och sen får vi se hur det blir...
usch, de är bara jobbigt. Fattar inte hur EN lärare kan förstöra så, visste jag att jag slapp henne efter ettan nu så hade de ju inte spelat någon roll men jag ska ha henne i 2 år till i typ alla ämnen. :( suck.

Idag har jag inte gjort så värsta mycket. Har typ tvättat lite. Funderar på om jag ska fortsätta att läsa stolthet & fördom, den är inte så värst bra men jag har gett mig den på att jag ska läsa ut den. hoppas jag lyckas. :D
sen kommer Jimmy hit också, blir mysigt.
Nej nu ska jag dra iväg och läsa!

Pussar!

Dagens

Låt: Bara en gång till - RMK
Dusch: ingen.
Frisyr: uppsatt
Smink: inget
Klädsel: jeans och tröja
Händelse: vasaloppet, ;P
Planer: tvätta, läsa, se grey's.
Vill ha: sommar
Saknad: Bedda
Drog: singoallakex

Tråkigaste: syster sjuk
Finaste: mitt rum
Måste: plugga
Dricka: mjölk
Köp: inget
Mat: varma mackor
Kärlek: Jimmy!
Mående: trött, glad.

Lördag

Idag har jag och min familj varit i Karlstad, värsta mysigt. Handlade en massa böcker och grejer. Ska köpa en kokbok med, ska bli värsta kocken nu.
Ska nu gå iväg till mitt badrum och ha lite spakväll med mig själv, mysigt tycker jag. :)

Igår var vi till Muffe, Urban & Wilma och hälsade på, åt tacos och sen kollade jag och Wilma på let's dance, ungen är 4 år och sa att Danny är värsta slisk och skulle åka ut. haha.
Tyckte de va synd att Linda åkte ur, men jag håller nog på Tony lr Tina. :)

Ikväll blir det melodifestivalen! vet inte riktigt vem jag håller på men de blir nog bra.

Pussar! :D


RSS 2.0