Måndag.

Gick upp vid 08:00, väldigt tidigt eftersom att jag vant mig vid att sova länge. Anledningen till denna tidiga uppgång var för att åka med Raggebus till veterinären för återbesök. Allt såg bra ut och de behövde inte göra en biopsi på honom vilket känns väldigt skönt. Känns skönt att han är sitt vanlig jag.

Har mest läst idag, har slängt i en tvätt i maskinen och varit med Syster till staden. Blev även en liten roadtrip för att leta efter en viss speciell sak som vi dock inte lyckades hitta. Men vi får helt enkelt köpa en helikopter eller något...
Dagens höjdpunkt idag är ju iallafall att familjen annorlunda börjar ikväll! :)

Nu har min kära sambo tråkigt så får väl försöka underhålla honom lite. Kanske spela teater? ;)

Puss!

9/1-12

Årets första blogg inlägg och även det första på över ett år. Tänkte att jag skulle ta upp bloggandet igen, är så skönt att ha något ställe att skriva av sig på och även berätta alla roliga saker jag är med om.

Så vad har hänt på ett år då?
Jag har flyttat, blivit singel, jobbat, blivit sambo med världens underbaraste och köpt bil :) haha, ganska sorgligt att det inte hänt mer på ett år ändå.
2011 var nog mitt livs värsta och men ändå bästa år. Det började lite dåligt men slutade väldigt bra.

Jag har nog inte så mycket mer att skriva om just nu så jag slänger in en bild istället från min 18års-dag 2009. Då visste vi inte att det skulle bli vi <3





Puss och kram! ;)


RSS 2.0