Tisdag

så kan de va!
varit i skolan idag, jobbade lite med samhäll ska göra klart resten imorn. ska lämna in svenskan också. Känns bra att jag börjar komma ikapp nu! jag hatar att ligga efter men de handlar ju egentligen om att jag är lat. men de löser sig nog ska ni se.
Har tyska direkt på morgonen. känns inte så kul men de går ju, slutar ju tidigt istället två dagar.

Var iväg och tränade med Eve idag. :)

Nu ska jag gå och äta pannkakor, :P Hejdå!


Söndag

Tjohoo!

söndag idag, känns lite lagomt b sådär... idag ska jag hälsa på min farmor, plugga och städa lite ochså ska jag kanske till bedda och utklassa henne i singstar.
Känner för att träna imorn, ´känner att om jag inte kommer igång snart så blir det inget. men jag vill!! :D

nej nu ska jag klä på mig, puss hej!

Torsdag

Denna vecka har hitills varit... intressant? va på sjukhuset i  måndags, mådde bajs. :( mår bättre nu, så på fredag ska jag till skolan. trodde aldrig dessa ord skulle komma ifrån mig men de ska bli skönt, är tråkigt att bara vara hemma. finns typ inget att göra. Jag har egentligen miljoner saker att göra men jag orkar typ inte. Jag har matte, tyska och samhäll. känns som att jag har glömt nåt, jaja kommer nog på de typ dan före det ska vara inlämnat. Den dagen den sorgen som min farmor skulle ha sagt! :) nu kom jag på de, historia och svenska. usch :/


Till helgen har jag bestämt för att jag ska köra bil! Jag ska lära mig de där med kopplingen och ge gas och skit!! Jag måste ha körkortet när jag fyller 18! :D om exakt 1 månad fyller jag år! :D:D Fatta om ett år och en månad fyller jag 18! det är ju liksom inte så länge kvar, lr de beror ju på hur man ser det! :P
Idag fyller min farfar år, grattis! :) och Björn fyller 15 år! Grattis Grattis! :)

Ha de bra! :D


Torsdag

Ett tag sen jag skrev upptäckte jag, jaja bättre sen än aldrig.

Jul är över, mysigt som bara den va det. :) julen spenderades hos mormor och morfar med min familj, kusin & familj, pjonken, petra, mattias och gullungen John! den bästa julen på länge faktiskt! :) fick en plattång, mp3, böcker, pengar, skiva, täcke och kudde, kalender och massa annat! Fick julklapp av Jimmy, en jacka, värsta gulligt ju. :)
Ett halvår vad det med på julafton, känns så bra. <3

Nyår firades delvis hemma hos mig med bedda, kattis, elin a, elinf, emma, sofie och emmie! vi åt mat, sjöng singstar och spelade nåt kortspel. haha! :) vi skiljdes senare åt när jag drog till jimmy som va i nordmark och dem skulle in till staden.

skolan har börjat igen, känns helt okej. vi kommer ju närmare sommarlivet iallafall! :D

nej, ska dra. Ha de bra! :D pussar

RSS 2.0