5/11-10

Fredag idag. Lugn dag som vanligt. Har varit ute och grejat. Få in alla saker innan vintern och plantera ljung. Ska även plocka lite granris och lägga över rabatterna. Blir bra det :)
Ska till Brattfors senare och sätta ljus på gravarna har jag tänkt mig. Kommer bli fint när de lyser upp med alla ljus på kyrkogården imorn. Blir att gå till kyrkan imorgon för det är väldigt fint i kyrkan runt allhelgona. Sorgligt när de läser upp namnen men ändå fint.

Kort inlägg idag igen, men nu ska jag kolla på hem till gården.
Pussar :)

3/11-10

Onsdag är slut snart vilket innebär att det är torsdag imorn. Lite snabbt uträknat sådär ;) nej, men de jag vill komma fram till är att veckorna går så fort. Måndag och sen poff så är de fredag igen. Ganska skönt på ett vis men ändå inte.
Idag har jag varit ner till syster en sväng och hämtat en byrå. Kom hem och plockade lite, körde igång en tvätt och eldade, så att de blir lite varmt här hemma. Sitter just nu framför tven och väntar på att scrubs ska börja.

Imorgon kommer Jonas och Erika hit en sväng och fikar. Annars händer det inte så mycket i mitt liv, men de kan vara ganska skönt ibland det också. Kort inlägg men har inte så mycket att skriva om.

Nej nu börjar scrubs.  
Ha det bra! Pussar :)

RSS 2.0