Fredag!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! 

bara för att jag har världens bästa pojkvän och jag älskar att bo med honom! :D :D

Evelina Hellqvist, du är den bästa! Tack för att du alltid lyssnar på mig! :D

Skolan idag. Först engelska!
Efter det tyska där vi kollade på jordens äckligaste film. Fy va äcklig den var! usch....
Naturkunskap där Crister bara pratade så jag drog hem!

Lalalalalala, bara för att mitt liv är bäst just nu! :D :D

puss! :)

Onsdag

Jag är jordens sämsta på att uppdatera! förlåt mig alla ni 5 som läser, haha.

Helgen har bestått av att spackla, måla, slipa och tapetsera men nu är det nästan klart och till helgen blir det ikea! :) Ikea är nog mitt favoritställe på jorden, skulle kunna vara där varje dag och inte tröttna. :)

Igår var jag och eve världens duktigaste och var iväg och simmade! hela 1 km blev det! bra gjort av oss! Ikväll är det core som gäller, så gött att ha kommit igång med något.

Tomorrow ska jag till tandläkaren så det blir ingen skola för mig. Och sen på kvällen kommer mamma hem till mig och ska hjälpa mig med gardinerna. Jag ska typ ha bågar och det är krånligt att göra själv så då skulle mina supersöta mamma hjälpa mig! :)

Naturkunskapen som ska vara inlämnad på fredag har jag inte ens börjat på. Suck för mig. Får försöka med det ikväll eller nåt.

nej nu ska jag kolla bilddagboken! puss hej

tordag.

Jag har sovit jättedåligt inatt, typ vaknat och inte orkat somna om och grejer. Imorse när tidingen kom vaknade jag, och jag vaknar aldrig när tidningen kommer! men men, jag får slöa mig igenom dagen helt enkelt. Har ju bara en lektion kvar nu och det är PL.

Sitter just nu och ska skriva en uppsats om livet i sandbäckstjärn, men jag bestämde mig för att börja en annan dag med den. hehe, undrar vad Crister tycker om det? :P

mat snart, korvgryta. mums....

puss hej !


Onsdag

Onsdag idag vilket betyder sovmorron och frukost på mcdonalds. :)

Har haft engelska nu, fick sluta 40 minuter tidigare och sånt är alltid skönt. Har tvåtimmars matte nu på eftermiddagen och sen slutar jag. Ska försöka städa när jag kommer hem. och göra klart tyskan, men har inte mycket kvar nu så de är göttans!

Eve och Sofie försöker göra bloggar men de går inte så bra för dem, tur att jag redan har en! ser krånligt ut.

till helgen kanske det blir karlstad och då ska vi köpa tvättmaskin!! :D :D shit vad gött de ska bli de !

vilka är ni som läser min blogg? skulle vara roligt att veta! :)

puss på er sötnosar! :D

Lördag

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig vid 10 och sa att pappa skulle hämta mig vid halv elva. Så jag klev upp sms:ade Eve och meddelade henne att vi skulle dyka upp om en halv timme.

Fick kör hem, gick jättebra. Tycker jag iallafall... haha.

Väl i Karlstad så åkte vi till Ö.B och köpte lite saker. Fick en jättefin jacka av min älskade mamma, jättefin är den. :) och ett par svarta skor med! :)
Körde sen hem från Karlstad, det gick också bra!

Ska försöka övertyga Jimmy om att vi ska ha pizza ikväll är jättesugen på det. så vi får väl se hur det går. :)
Ska se extra extra ikväll och kanske sing-a-long, synd bara att äckelungen Benjamin Wahlgren är med. Usch för den ungen, jag svär att blir mitt barn så, när jag väl får ett, så säljer jag det på blocket! haha! nej vad taskig jag är men men skit samma!

puss hej

Fredag :D

äntligen fredag! :D
Dagen började med engelska där det inte blev allt för mycket gjort...
har nu tyska där jag inte heller gör så värst mycket. Känns som en väldigt bra dag att lära sig nya saker! Haha. får göra det under helgen iställert. Precis som att det kommer hända men jag måste faktiskt. Sen måste jag städa, byta gardiner och tvätta. Suck för att ha flyttat hemifrån ibland. Fast i och för sig så brukade jag städa hemma med, typ mitt rum och tvätta med och byta gardiner. Men förut var det bara mitt rum, det blir ju så mycket större och mer nu.
Jaja, så är det. Får kolla tvättid sen när jag kommer hem. Har jag rikitgt tur finns det nån ikväll, de märks.

Naturkunskap sen.. Ska bara läsa 24 sidor och sen slutar jag så de är skönt!

Imorn blir det antagligen folkrace eller karlstad med mor och far. Jag ska få köra till Karlstad i sånafall! :D så håll er ifrån vägarna.
Söndag ska vi nog tapetsera, eller börja iallafall, ska bli skojigt. Måste till ikea och inhandla nya saker till våran fina hall! Jag ska ha en rosa skohylla, men det vet inte Jimmy om än. Men men om jag hinner måla den innan han upptäcker kommer han aldrig orka måla om den, hehe.

lalalalalala, :D

puss hej

torsdag 18:28

Äntligen hemma nu och jag vill typ gå och lägga mig redan nu. Är så trött.

Skolan förut. Hade bara naturkunskap efter som Märit (tyskaläraren) är i Spanien så fick vi sovmorron. Gött värre! och eftersom jag redan redovisat på PL så blev vi lediga därifrån. Känner inte att Cristers genomgång hjälpte mig så mycket. men men de är väl så de blir ibland.

Åkte till ikea med eve och åt, haha. Det var väldigt gott och jag blev alldeles proppmätt. :P
Var hemma hos min mamma och pappa en sväng. Pratade lite och så. :)

Ska göra lite tyska ikväll om jag orkar, får se hur jag gör. men men !

Puss på er!


11/9

sitter just nu i skolan. Har haft sovmorron så jag väntar på att Eve, Sofie och Carro ska sluta från spanskan. :)
Har naturkunskap och sen slutar jag för jag har ingen PL. gött värre! :)

Igår kom älskling hem jättetidigt och överraskade mig. Han brukar va hemma vid 2 på natten men igår kom han vid 11. Så himla skönt, saknar honom under veckorna , vi ses ju i princip bara när den andra sover typ.
Han är så underbar! <3

Till helgen ska vi tapetsera hallen! :D :D så jag måste köpa färg och börja måla listerna, typ grå ska dem va! lägger ut bilder sen när det är klart. Typ före- och efterbilder. 

På lördag ska jag nog med mamma och pappa till karlstad! jag ska få köra! :D hehe, så akta er! 

nej, hejdå ! pussar  

9/9 - 08

Nu får det bli skärpning med min dåliga uppdatering. Får ju massa skäll av Eve, ;)

Jaha , undrar vart jag ska börja...
Marken kanske,
Hade fest på lördag, hade skitkul! Var massa trevligt folk hemma hos mig, :) fick även hjälp upp för trappan, tack så mycket A.B! väldans snällt av dig! :)
Söndagen var lugn. Gick en sväng på marken men dagen bestod mest av att mysa och glo på tv.n.

Igår hade jag orientering på gympan, det regnade, var blött och jag hade shorts. men jag bet ihop och var med iallafall. Så stolt över mig själv! :D

Slutar två idag, gött som bara den! Är hemma vid tre ungefär. Ska hem till mamma då, :) Får se om jag och Eve kanske ska simma ikväll!

Nu ska jag göra klart engelskan, :D

puss hej!

RSS 2.0