torsdag.

torsdag idag, det betyder att det är 3 lediga dagar kvar innan skolan drar igång. Känns sådär, har ingen lust med att gå upp vid kvart över sex. men men, de blir ju närmare slutet. Och så är det ju mycket som händer! Egypten, 18, körkort förhoppningsvis, extrajobb. så får man tänka helt enkelt! :)

Var ute och gick med Sandra igår, helt oplanerat. Träffade på henne när jag gick förbi hennes hus, stod och prata en sväng och sen följde hon med ut och gick.
Träffade värsta konstiga kärringen, prata om att hon var släkt med FBI och att vi skulle akta oss för demoner och skit. HAHAHA! :P

Idag har jag vart ner till farmor med Christina och Emil med en kattunge. fikade lite och så.

Ska flytta alla mina grejer in till stan också, känns lite jobbigt att ha hälften av allt man äger hemma i brattfors och sen resten i stan.
Men jag har definitivt flyttat nu. känns helt okej, allt går bra och jag är glad! :D

men men, hejdå

onsdag.

sitter just nu och kollar på hem till gården. Är ett sånt program man bara tittar på när man har lov eller är sjuk.
Planerna för idag är att städa garderoberna så jag också får plats med mina kläder.
Kanske åka hem en sväng med, har jag tur kan pappa hämta mig så jag får övningsköra lite! hihi, de börjar gå rikitgt bra nu! körkortet kännns inte riktigt lika långt borta längre.

Igår städade jag och tvättade hela dagen lång. duktiga jag! :)
Vid åtta kom Eve. Vi drack lite kaffe och tog en promenad och efter det blev de smörgåsar och sex and the city! rikitgt mysigt var det! :)
Träffade Robin och Andreas också, längesen man såg dem. Fick reda på en del grejer ;) hehe.

Har 7 resekataloger hemma som jag har bläddrat igenom hundra gånger. Men nu har jag äntligen hittat ett ställe jag vill åka till. Hurghada i Egypten! verkar vara jättefint. Så vi får väl se om de bär i väg i Mars. Skulle vara så skönt och mysigt!
Det blir jag och älskling som åker då! va mysigt de skulle vara! ;)

pussar,


larsmäss

Kvällen började med kommenatern: Fan va sexigt med rött läppstift, jag pussar nog på Nathalie ikväll istället älskling! :P haha.
Vi var först hos Björse med en himla massa folk. Blev mycket prat och så.
Vid halv elva bar de av mot parken, inte så långt att gå faktiskt. Vid elva kom Eve :) skönt att hon kom faktiskt!

Träffade Emmie och Kattis, det var himlans kul! :) vi stod och prata och höll på att frysa rövarna av oss.

Jag mår bra idag, till skillnad mot min kära pojkvän, hahahaha. :P

sitter just nu och kollar runt på lite resor. vi har pratat på att åka någonstans i mars eller nåt sånt. När det är som tyngst här hemma!

nej, pussar


onsdag.

Idag var jag med älskling på hans jobb, så två inatt väckte han mig. sjukt trött var jag. hade typ bara sovit en timme, men de var mysigt att vara med! :)

Larsmäss är färdigplanerat, blir att vi är i nordmark. ska bli skönt att slippa åka bussen upp.
Kände mig ju inte så positivt inställd till larsmäss igår, men de blir nog kul :) har som vanligt inte en aning om vad jag ska ha på mig... men de löser sig!
synd bara att Eve inte kan följa med :/ hade varit kul!

nej nu ska de mumsas choklad framför tv.n! puss hej!

tisdag 5 augusti

jaha, tisdag idag.
Är sjuk , feber och grejs. Får se om jag orkar larsmäss på lördag. Ser inte direkt fram emot det, tycker inte de är lika kul att dricka längre. Ser ingen meningen med att supa sig asfull, va är det roliga egentligen? man gör bara bort sig. Positiva Berit är igång idag.

Igår var jag hemma hos mamma och pappa hela dagen. Var rikitgt skönt att umgås med dem. Spelade lite kort och så.. Behöver jag säga att jag förlorade?
Pratade med mamma också, känns alltid så bra när man har pratat med henne för hon verkligen förstår vad man menar. Allt kändes mycket bättre efter det.

åh vad jag vill ha ett nintendo wii, så sjukt roligt. Vi har fått låna Fredriks nu under vecka! gulligt av honom tycker jag! :)
Har börjat spela super paper mario. Och jag älskar det! faktiskt lite konstigt med tanke på att jag är en person som annars tröttnar på tvspel sjukt fort. men jag satt typ hela natten. :D

nu ska jag dra mig in mot den stora staden! hehe,

pussar


suck

inatt har jag sovit sammanlagt 3 timmar för min granne tyckte visst att det skulle vara trevligt att underhålla hela huset med musik mellan 3 inatt till nio imorse.
Hon kunde lika gärna ha ställt sig i sovrummet för så väl hördes de upp.
Känner mig som värsta pensionären men va fan. Jag brukar inte bli så störd när hon gör så. men nu hade hon megahögt. Därför ska jag dammsuga jättenoga i ett par timmar. för jag antar att hon sover nu . hehe.

ska försöka baka lite idag och ikväll har vi tvättid. behövs verkligen, tvätthögen är skrämmande hög. jag svär på att om jag andas på den trillar den ihop. haha, och så blir jag väl begravd under den eller nåt. :P

mina kära pojkvän är iväg och skruvar idag, och jag som ville åka till ikea...

pussar

shalalala

hundra år sen jag skrev sist tror jag... skit desamma egentligen med tanke på att ingen läser. men men så kan de va.

Har hänt någorlunda mycket. Folkrace, party, firat folk, leksand med familjen, fika med eve. Mycket skoj :)

Idag har jag, mamma, pappa och Jimmy varit uppe och hälsat på hans familj. känns vuxet när familjerna umgås sådär. :P hehe.

ska till sjukhuset på måndag får se  vad det blir av det... förhoppningsvis blir jag bättre. orkar inte må såhär, är så sjukt trött på det.

puss hej

RSS 2.0