Torsdag

Är hemma från skolan idag, mår inge bra alls. Hoppas jag inte blir sjuk nu när vi ska ut på lördag! :D och jag som har hittat kläder med... ;P haha, just nu är jag väldigt positiv till det hela. Förlåt att jag varit negativ hela veckan...

jaha, nu ska jag kolla på tv igen. pussar

Måndag

Var inte alls länge i skolan idag. Hann med 9:40 bussen hem. Skulle vara hos tandläkaren idag och laga ett hål och det gick bra :)
Hade tänkt att göra matteprovet på morgonen och det var därför jag åkte dit, men Kristin var sjuk så det blev flyttat till på onsdag. Både bra och dåligt, hade jag vetat att hon var borta hade jag inte åkt alls, men men skit samma nu.

Sitter just nu och skriver PL som ska vara klart på fredag, känns skönt att vara lite före med ett arbete för engångs skull. Känns bättre att sitta hemma och skriva så vi får se hur jag gör imorn.
Ligger inte efter i något annat, känns så grymt skönt! :) :)

Jag trillade när jag skulle gå till stadsbussen när jag skulle åka hem, shit vad ont det gjorde. Har jätteont i svanskotan nu. stackars mig :(

Min syster sover hos mig i natt då jag är rädd för att vara ensam nu när Jimmy börjat jobba på kvällarna igen. Är ju inte van att vara helt ensam.
Var tänkt från början att jag skulle vara själv ikväll men så började brandlarmet pipa för batteriet var på väg att ta slut. Först fatta jag inte vad det var för något men sen insåg jag att det pep i hallen.
Händig som jag är skulle jag självklart byta batteri, grejen  är ju bara att jag råkade ha ner hela brandlarmet så det lossnade från taket. :P haha, Jimmy får skruva upp det imorn igen.

annars händer väl inte så värst mycket i mitt liv. Party om två veckor och då tycker jag att Sofie ska med och se Filipstad! :D Och Carina ska också med denna gång för hon är ledig vilket hon inte var i fredags!

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag är sugen på att träna, puss hej

Söndag

Min helg har varit kanon! :D

I fredags var vi på fest i karlskoga hos Lena och Jens, det var väldigt roligt! haha, hände mycket skojigt! ;)
Bilder kommer sen när jag hittat sladden till mobilen. För engångs skull tog jag faktiskt kort. kanske inte dem snyggaste men kort blev det taget iallafall.

Lördagen kanske inte var lika kanon, mådde inte så där värst bra men det gick över framemot kvällen.

Idag har jag pluggat och beställt gardiner. hoppas dem blir fina. :)

imorn är det tandläkarn som gäller, :( vill verkligen inte. Ska borra ett hål men jag vill inte. hehe.

pussar

Fest :D

om ungefär trekvart drar vi oss iväg mot Karlskoga! ska bli grymt roligt! :D

Onsdag.

Nu är veckan snart slut. Och imorn ska jag till skolan, har varit hemma några dagar för att jag inte har mått bra, men imorn då ska jag ge mig iväg iallafall.

Sitter just nu och skriver på naturkunskapen. Men ska snart ge mig för ikväll och bege mig till sängen. hehe.
Var på core förut med Eve och det känns som att det är träningsvärk på gång men vi får se.
Imorn ska vi iväg och simma, så duktiga vi är! :)

Fredag blir det karlskoga, och det ska jävlar i mig firas att nu är eländet slut! eller det har ju inte varit ett elände för mig men jag ska empati-fira! :D haha, undrar vad jag ska ha på mig? jaja, det löser sig.

nej nu ska jag fortsätta, hejdå

Torsdag.

Dagen började med att åka buss och må illa, det är grymt tråkigt och jobbigt. men så länge jag inte spry är jag väldigt nöjd! :)

Hade först tyska där läraren var sjuk så vi fick jobba själva, vilket jag faktiskt gjorde! :)
Naturkunskapen blev vi indelade i par och ska göra olika expriment , jag fick om hmm... nåt med stearinljus har jag för mig. Eller jag är helt säker på att det har med ljus att göra men kommer inte ihåg vad jag ska göra med ljuset, om ni fattar?
Sitter och väntar på att PL ska börja, och sen slutar jag och då blir det stan och leta jeans, måste ha nya.

Ikväll ska jag tvinga Jimmy att sätta upp några hyllor åt mig så jag kan börja plocka i ordning bland mina saker som inte får plats någonstans.
Simma ska jag också göra ikväll, hela 1 km hade jag tänkt mig. Om jag orkar vill säga, haha.

puss hej!

....

usch idag är bara en sånhär dag när jag känner mig typ ensammast i hela vida världen... det brukar gå över och det kommer det väl göra den här gången med. Ska sova snart. Ska försöka få klart reflektionen som jag faktiskt bara har lite kvar på. :)

Imorn blir det att simma med Eve och core på fredag med Eve och Josse. det blir grejer det! ska inte ha träningsvärk i nacken den här gången. haha,

nej nu struntar jag i det här. pussar

RSS 2.0