Söndag

Hej hopp.
Söndag idag. Dagen har bestått av bilköp och firande av min mamma. Varit en bra och mysig dag. Har försökt gjort allt utom att plugga och nu sitter jag här med en megauppgift som ska vara inlämnad imorgon. Bra jobbat Nathalie! Men men, tur att jag gillar att vara vaken på nätterna. sova får jag göra sen.
Veckan verkar bli väldigt lugn, skolan någon dag och sedan inget mer direkt.
Vansbro på lördag. Jag har fixat en tjejbil som ska bestå av mig, eve, jenny och Linnea. Kan nog bli skoj. :)

Nej nu ska jag fortsätta så kanske jag är klar snart.
Puss hej

Lördag

Lördag idag. Blev väckt av att Jens kom hit på kaffe. Trevligt :) Även om jag var nyvaken. De har precis åkt iväg och skruvat. De ska försöka få igång caben tills på lördag då det är vansbro som gäller.
Min dag ska bestå av det sista pluggandet och sedan ska vi iväg och fira svärmor då det är mors dag imorgon och då är inte hon hemma.
Händer inte så mycket. Var i skolan igår med Eve, gjorde klart PA och sedan fick vi åka hem. Skönt :)
Åkte till Karlstad med Jimmy sedan. Vi skulle köpa en skjorta till honom och efter mycket om och men så hittade vi en som både han och jag var nöjda med. hehe.

Nej ska försöka ta tag i pluggandet. Puss hej!

26 Maj

Sitter och lyssnar på lady gaga och är väldigt ledsen att jag inte såg henne när hon var i Sverige. Hade varit en upplevelse :)

Var längesen jag orkade skriva något här. Har haft annat för mig, hehe. Har som sagt flyttat in i huset nu och det är helt underbart att bo i ett eget hus. Är fortfarande mörkrädd men alla säger att det kommer att gå över så jag får väl lov att tro på dem.
Just nu håller vi på med ved, vuxet det låter.

Skolan är alldeles snart slut, skönt som bara den ska det bli. Har inte allt för mycket kvar att göra så det är positivt. har allt klar inför studenten så det är skönt.
Efter studenten är det jobb några veckor och sen får man se vad som händer.

En liten uppdatering blev det iallafall :)
Har inga bilder på huset än men ni får en på Dennis istället ;)


RSS 2.0