jaru

Mitt rum är äntligen klart ch det är skitsnyggt om jag får säga det själv. ;P supernöjd är jag. De är väl de jag har grejat med hela veckan.
Ikväll va jag i  nykroppa, mysigt. :D

skriver mer imorn , orkar inte nu... hehe, pussar


Fredag

förlåt alla jag dissat den här veckan, men nu är mitt rum snart klart om de är nån tröst. haha!

klockan är just nu 11:12 och jag är vaken , är smått förvånad faktiskt. Inatt var jag uppe till typ haöv två och grejade i mitt rum och de är på väg att bli bra. japp japp så blir det.
Ikväll blir det muffe, urban & wilma. För vi ska fira mig och Urban! :D grattis till oss. :P hehe.

................

många inlägg idag, känn er uppdaterade.
Jag hatar att vara ifrån Jimmy, jävla bajs är va det är. Vill ha helg nu!! eller åtminstone imorn, för då kommer han hit en sväng.

ändrade planer.

Blir ingen stan idag. Blir på torsdag istället. :)
Idag blir det att rensa ur rummet och börja flytta massa grejer. usch va tråkigt, men de blir ju fint i slutändan iallafall.

Jag saknar Jimmy jättemycket idag. <3

Ta mig dit igen, bara en gång till!

Tisdag.

Gick upp typ elva imorse, helt okej tid. Planerna på att byta rum går inte framåt men snart. Så ikväll blir det att rensa och måla hyllorna.
Men först stan en sväng med Emma, Elin A och Elin , och kanske Bedda. :)

Var ju som sagt i karlstad igår, köpte nya skor. Ett par svarta låga och ett par svarta högklackade stövlar. Snygga som bara den. :D
Och massa fina saker på ikea.
Till helgen blir de kanske gutavsvik med mamma, pappa, syster, muffe, urban och wilma. Hoppas hoppas, de är kul där och längesen jag var där nu. :P

nej nu ska jag dra iväg och fjanta mig nån annanstans.  puss hej!


mys

Mysig idag med syster och mamma. var på ikea igen, hitta saker idag med. hehe. Får se vad det blir imorn, men ska iallafall in till statoil och lämna cv och ansökan och sen får man väl hoppas på det bäst helt enkelt. men de skulle vara gött att ha ett jobb. de blir ju lite extrapengar iallafall.
nej nu blir det sängen. puss hej

25 Februari

Inte skrivit på ett tag. inte haft energin till det, men nu är jag tillbaka! :D hehe. Lugn helg. I fredags glodde jag på let's dance. Skönt att Mi åkte ut tyckte hon va dryg.
I lördags drog jag och Jimmy iväg till ikea. tror inte han uppskattar ikea lika mycket som jag, haha. Köpte lite nya grejer till mitt rum.
Och igår var det bara allmänt segt, typ diska, lagade mat och var och hälsade på hos Jimmys familj. :)

Imorn blir det att hitta på något med flickorna om alla vill och kan, :) funderar också på att försöka hinna träna nåt under veckan nu när man är ledig. och en fika med Eve också. :)
Ikväll ska jag försöka måla hyllorna med , men de borde jag hinna med. kul att stå i ett kallt garage men men smällar man får ta. :P

nej nu ska jag bege mig in i duschen och sen blir det karlstad med syster och mamma. :)

skolan...

Sitter i skolan och ska egentligen skriva uppsats, ska börja alldeles snart.... hehe, mycket roligare att prata med Bedda ju.
Gjorde muntligt nyss fick G+! rätt bra för att vara den läraren.
Nu diskuterar Bedda om sitt obefintliga fett... ;) 

pussar  :) 


22:41

Mazzy Star - into dust! <3

Uppsats...

Sitter just nu i skolan och skriver engelskauppsats, ska egentligen ha gympa men jag glömde kläderna. Kan lika gärna sitta kvar och va lite seriös då.

16:01

idag ska turismen bli klar! de bara är så helt enkelt!!

kuddkrig

måndag idag, skönt på nåt vis för då kommer man närmare lovet. ska bli så skönt med lov. Inte göra någonting på en hel vecka. skönt...
Idag var jag inte i skolan, hade ont i magen. har jobbat med turismen, går väl sådär. har kommi igång med det nu iallafall, de är tråkigt för man ska skriva så himla mycket och utveckla och grejer...

skriver mer sen,  ska plocka ur diskmaskinen.

17 år! :D

idag fyller jag som sagt 17 år. Shit va gammal jag är, om ett år är jag liksom 18. :P ska bli skönt men iallafall.
Imorse firade mamma, pappa och jenny mig, fick pengar, böcker och en rosa leksaksbil av syster. :D snällt av dom. :)
Igår var eve, emmie, kattis, elin, elin, emma och bedda här. Fick massa fina presentera av dem. Blev att vi åt mat och kollade på melodifestivalen . Riktigt mysigt. :)

nej nu ska jag duscha. Puss hej :)

16/2

tjoho!
har precis städat. ska snart hoppa in i duscehn för ikvälll kommer elin, eve, elin, emmie, emma, kattis och bedda hit.  För imorn fyller jag år. :D tjoho ! ;D

hehe

Nyss tittat på grey's. Gött att det börjat igen. :)

Idag känns allt bra! :D solen har varit framme och jag har varit positiv nästan hela dagen. :P
På gympan hade vi bootcamp , jobbigt. Kommer ha träningsvärk imorn. men de är det värt, är så fruktansvärt otränad. måste ändra på det. Funderar på om jag skulle investera i ett par bra joggingskor och ge mig iväg. På nåt sätt känns träning bättre när man blir lite svettig. Det är väl bara en fix ide jag har men iallafall.

Imorn har jag engelska och turism, jippi. Jag älskar torsdagar.
Men som tröst kommer älskling hit oh myser. :) de är alla <3 dag imorn. helt seriöst bryr jag mig inte så värst  mycke om de... Jag vet att jag har människor runtomkring mig som älskar mig iallafall.

Nej om man skulle ta och sova lite nu i mitt varma rum, för just idag har jag kommit ihåg att slå på elementet. duktg jag är måste jag säga. :D hehe. 

Pussar !  

Onsdag!

Bloggen som också är uppladda från idag är måndagens. Bara så ni vet...

Igår var det hockey med Bedda, Jenny, Lelle och Maggis. Färjestad förlora med  3 - 0. Jag tänker inte sitta här och säga dem kämpa bra iallafall för det gjorde dem inte. Börjar smått fundera på om dom glömt hur man spelar hockey. För igår var dom inte bra iallafall. Mindre fika på Wayne's och mer träning för deras del tror jag blir bra.

Ska dra iväg på lektion nu , skriver mer sen....

PUSSAR! :D


:D

Känns som att detta kommer bli en bra vecka, kan bero på att jag fyller år på söndag en man vet aldrig! :)
Idag gjorde jag mina nackövningar. Hoppas att det blir bättre nu bara. men annars får vi hitta på något annat . Typ massage en gång i veckan skulle ju inte sitta fel.
Sjukgymnasten föreslog akupunktur, nejtack

I lördags var jag och the girls ute. Först var vi hos eve, de var mys. :) Vi kollade lite på melodifestivalen, usch vad jag tycker Christer Sjögren är äcklig. Okej han sjunger bra men de väger inte upp att han ser så jäkla slisk ut. uh han är verkligen äcklig...
Sen begav vi oss till parken, det var faktiskt inte så roligt. dem spela typ aslite. Typ ett kom älskling och hämtade mig och så åkte vi hem och sov.

Idag när jag skulle gå till bussen insåg jag att min mp3 hade vart på sen i lördags så den var totalt urladdad. Det var en annorlunda upplevelse att åka buss utan musik. Så jäkla irriterande när jag slog på den , de stod typ: "low battery! Bye Bye!" sur jag blev. Men jag sov istället.

Imorn blir det hockey med Bedda, Syster, Lelle och Maggis.
Höll på att inte bli något för det blev strul med biljetterna, dom sa typ att dom inte hade fått in någon bokning men nu är det fixat. :)


Idag var Narcisa tillbaka... och de är allt jag kommer skriva om den saken.


Eve! :D

Är just nu hos älsklingseve! :D Ska  snart dra till parken! :D:D

Jahg äskar jImmy!

FREDAG! :D

Skönt med fredag idag!
Kort dag i skolan med, skönt. Blev en sväng på stan med Eve, handlade lite kläder. :P Blev ett par jeans och en väst. blir nog fint, :)

Ska börja skriva utredande uppsats i svenskan. Jag valde att skriva om barnhandeln, så om nån som läser har blivit såld som barn så kan ni väl höra av er, så kanske man kan få en intervju? :P
Min lärare ville att nån skulle skriva om emo och vad det var, ,men ingen vet ju egentligen vad det är för något. Den som vet kan väl förklara för mig? 
När någon säger emo tänker jag på rakblad och svarta kjolar. hmm... känns som att det inte riktigt rätt bild. Jag vill faktiskt veta vad emo är...  Vem vet, jag kanske är emo? xD nu dök tanken upp , "men jag är väl för glad för att vara emo?" Vem säger att de ska vara sorgligt? hmm, som ni säkert hör, lr läser, så har jag nog fått fel bild.

Imorn är det lördag, då ska jag coh Doris stifta bekantskap. :D Kvällen börjar hos Eve, sen blir det vidare till parken . Ska bli riktigt roligt! :D
Har några grejer kvar att fixa tills imorn, men de går ju fort.
Ska snart hoppa in i duschen, ska på 65årskalas. Jippie... jaja, maten är ju god och man kommer ju faktiskt hem. Det är ju positivt.

Ikväll spelar Bedda och Sandra emot varandra! LYCKA TILL BÄGGE TVÅ! :D

nej nu måste jag nog faktiskt duscha. Puss hej!


mihihihi!

jaha, då är jag här igen. Känns som att jag egentligen har bättre saker för mig än att sitta här, och de har jag också. Men jag är inte motiverad för att plugga idag (rättelse: jag är aldrig sugen på att plugga). Men på måndag ska jag  komma igång med det. Då jävlar liksom!
Just nu sitter jag vid min systers dator och muppar mig rent allmänt. Jag är lite lessen för just idag kan jag inte ladda ner musik, man kommer inte in på sidan. :( suck...

Igår flippade min syster och mor totalt för en spindel som befann sig i badrummet som var max 3 cm stor, och jag skulle självklart döda den. Problemet var bara att jag inte hitta spindel, så resten av kvällen vägra dem gå in där. När jag väl hitta spindelhelvetet, säger min syster att jag dödat fel spindel. För jag visade med fingrarna att den var något mindre än Jenny visade.

Imorn ska jag nog handla kläder, skoj! :) hoppas att jag hittar nåt fint nu.

haha, ;D jag spelar flipper occh flaxar med armarna! - IDA!

Pussar!!!!!!!!!!

Torsdag

Ledig idag, gött värre. :D
Varit hos sjukgymnasten idag.  Fick lite övningar jag ska göra för att slippa huvudvärk , hoppas bara att det funkar men de gör det nog.
Har skrivit ansökan nu med, sen får vi väl se vad som händer.

Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem!

:D

haha!

ser just nu framemot helgen! hoppas att de blir skojigt! Ska va hos eve först! :) värsta snällt av henne!

Sitter just nu och väntar på att Jimmy ska komma, gulligt av honom att komma när jag har en jobbig vecka.
I morn ska jag till sjukgymnasten och efter det ska jag shoppa lite kläder. :D skojigt. Sen ska jag hem till Elin och fira henne! :)

Om elva dagar fyller jag 17! :D

Ha det bra! :D

6/2

mmh. Nyss beställt hockeybiljetter, FBK - MODO med Bedda och syster! :)

skriver mer sen...

pussar,

usch

I dag känns allt bara jobbigt, vette fan vad det är med mig den här veckan. Ena stunden är jag glad och allt är bra och nästa stund känns de inte alls lika bra. Har inte en aning om varför, de är ju liksom inget särskilt som har hänt så.

5/2 - 08

Idag är det exakt 8 månader sen jag och Jimmy träffades, känns sjukt att det har gått så fort. Och jag blir bara mer och mer kär i honom. <3

Vet inte hur jag ska göra med skolan imorn heller, känns inte så lönt att åka 10 mil för en timme samhäll. de är ju ändå ingen som vet vad i gör på a/l . får se hur jag gör imorn.

Dagen har varit helt okej.
Mys med mamma och jenny, pappa jobbade, kollad lite på film. Det här är en sån vecka när jag inte kommer träffa pappa för han jobbar kväll och hinner åka innan jag kommer hem. De är faktiskt lite tråkigt.

Lördag, nån som vet nåt?

pussar

skolan

Jaha, Sitter i skolan med Erika just nu. Skriver om Sudan, helt okej. Gör jag klart det idag har jag sovmorgon till 11 imorn, gött! :)
Har A/L imorn. Ingen aning om vad vi gör men de blir nog bra.
Ledig på torsdag, gött gött. :) synd bara att jag ska vara hos sjukgymnasten 8:45... :/ men mamma kanske kan skjutsa mig så slipper jag åtminstone åka buss.

Är fortfarande förkyld... kan inte sova på nätterna heller för att jag hostar men de går väl över snart hoppas jag iallafall. Inatt har jag sovit skapligt bra iallafall, bara vaknat 2 gånger. Inte illa!

I eftermiddag ska jag och Bedda ner på stan och köpa present till Elin F, som fyllde år i söndags. :)
När jag kommer blir det väl att plugga hade jag tänkt mig, *suck. måste ta tag i turismen.
Fick tillbaka massa grejer idag, VG+ :D de lönar sig att vara flitig ibland.
Kanske skulle ta en liten promenix när man kommer hem, men vi får se.

Utgång på lördag! har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Blir nog att köpa något nytt, mihihi. Om jag kan hitta något snyggt. men men de löser sig nog på något vis, kan ju alltid gå naken. De skulle kanske bli  populärt, men fruktansvärt kallt.

På fredag ska jag fira en släkting som fyllt 65 år. kul... lr inte.

nej nu ska jag vara effektiv och plugga. Pussar! :D


happhapp

Känner mig gladare nu, bra det! :D


Måndag 4/2

allt känns bajs idag... sov inget i natt för att jag hostade vilket innebar att det inte blev någon skola för mig idag... Har sjukt mycket att göra. Känner mest för att koppla bot omvärlden, krypa ner under täcket, spendera mina dagar där tills allt känns bra igen. Jag vet egentligen inte varför allt känns så blä just nu, men jag tippar på att det är det förbannade jävla vädret. Så trött på slask...
Jag måste ta tag i mitt liv, men var ska man börja?

Saknar Jimmy något enormt mycket, jag verkligen hatar och då menar jag hatar, när han åker hem lr jag åker ifrån honom.
Helgen har varit mysig iallafall, karlstad en sväng och mys rent allmänt. :)

Imorn är det tisdag. Blir väl att masa sig iväg till skolan och försöka göra nåt vettig. Blir nog en sväng på stan med bedda! :D sånt muntrar upp en! :) Kanske ska köpa något fint till helgen, då är det partaj! :D Ska även fira mig, Elin A & Elin F! ;) mihihi.


uschusch, ska väl ta tag i det där med engelskan och turismen...


Fredag!

gött med fredag. Försov mig imorse, bra gjort liksom. Var i skolan. stan med eve och sandra, :)

Sitter just nu och väntar på att min mor ska duscha färdigt så att jag kan hoppa in. ska in till stan snart och träffa lite folk. ska bli skojigt! :D

pussar

RSS 2.0