Söndag.

Söndag idag och vi inleder sista veckan i lägenheten. Sitter just nu och funderar på allt som måste göras som adressändring, el, tv, internet och försäkring. Mycket att tänka på. Har som tur är nästan allt nerpackat så under veckan ska jag packa det sista och försöka städa ur så mycket som möjligt så jag efter lördagen slipper vara här något mer. 

Dagen har bestått av att fira min morbror som har fyllt år, grattis till honom! :)
Har annars varit en lugn och rätt händelselös dag.
Skolan imorn, känns helt okej.

Puss hej

torsdag tror jag.

Jag blir aldrig frisk!!!! host host. buhu.

Sitter här och kollar på gardiner. Måste ha nya nu när vi flyttar till huset för helt plötsligt har jag hur många fönster som helst. Men nu är det nära, endast 9 dagar kvar. Jag och Jimmy har nedräkning. hehe.
Det första jag ska göra är att starta diskmaskinen bara för att jag har en liksom och sen ska jag ta ett långt bubbelbad med hur mycket bubblor som helst, ska ligga där flera timmar och bara bubbla och efter det ska jag gå och börja plocka upp all skit vi har. Bra plan va? ;)

Jag är faktiskt lite nyfiken på vilka som läser min blogg, så ni kan väl vara söta och kommentera? :)

Idag har jag tvättat för sista gången i den här tvättstugan, hihi vad bra det känns att skriva så. Har också diskat annars har jag bara slöat typ.

Har inte så mycket mer att skriva, puss hej

Varning för gnälligt inlägg...

Jag är fortfarande sjuk! Har varit sjuk i typ två veckor nu med halsfluss och feber. Inte bra då jag hade behövt att packa. Var till sjukhuset i fredags och trodde jag hade urinvägsinfektion men icke, jag har grus i njurarna och det gör att jag har ont i dem. Packade lite i helgen och idag är jag sjuk igen, är förkyld och har ont i halsen. Toppen!Precis vad jag behöver.

Men till lite gladare nyheter, vi har fått ett inflyttningsdatum och det är inte långt kvar nu! Ska bli så mysigt att få flytta ifrån den här helveteslägenheten. Usch det kryper i mig bara jag tänker på vad jag inte trivs med att bo här. 
Annars händer inte så mycket.

Puss hej

RSS 2.0