Torsdag

Jaha, nu är lovet snart slut. Känns lite tråkigt, men det har varit ett skönt och välbehövligt lov.

I måndags var jag med Eve och Josse en sväng. Längesen man träffade henne!
Har hunnit med att simma också, och tvättat och läst! :)

Snart ska jag iväg på core med Eve, känns väldigt skönt att vi har kommit igång med nåt.

Nu till helgen blir det flytt! ska hjälpa farmor, hon ska flytta till den stora staden! :)

hehe, pussar

Söndag

Är uppe vid tjugo över åtta, och ja jag har kommit ihåg att vrida tillbaka klockan, haha :P

Sitter just nu och pluggar, hör och häpna. Men jag vill ha klart allt jag ligger efter i innan imorn så jag kan ha lov på riktigt. Så idag står det engelska och tyska på schemat, men det är bara smågrejer så det är inge synd om mig.

igår bakade jag bullar , blev jättegott om jag får säga det själv! :D

nej, pussar

Måndag

händelserik helg kanske man skulle kunna säga... eller inte.

Lördag blev det folkrace, älskling fick inte köra för han var anmäld försent, men han ville dit och titta iallafall och som den braiga flickvän jag är följde jag med och hade tråkigt.
Hann med att övningsköra och äta tacos med min familj, det var väldigt mysigt! längesen jag bara var hemma och umgicks med min familj. Oftast är det ju att någon av mina föräldrar jobbar eller så är syster borta. men nu var alla samlade!

Söndag. Pluggade jag matte och gjorde lite PL. Tänkte göra lite engelska men jag orkade inte, så får se om jag hinner med nåt ikväll.
Var till Lena och Jens i karlskoga och hälsade på i deras nya lägenhet. Den var jättefin! :)
Handlade lite på ica och sen åkte vi hem och gjorde varma mackor och kollade på film!

idag blir det sena bussen hem, tråkigt nog. men ska väl inte klaga, åker ju den bara en gång i veckan. kanske hinner med halvfyra om jag har tur!
ska ha gympa nu, har hört rykten om cirkelträning. jag kommer ha jorrdens träningsvärk imorn om det stämmer! haha, :P

ha en bra dag! pussar


Fredag :D

Idag är det fredag, och det är jätteskönt! idag ska jag bara mysa hela dagen och inte alls lägga ner mig värst mycket i skolan, för jag varken orkar eller har lust! ska egentligen skriva en engelska berättelse men jag kommer inte på något och har inte energi. usch, vad negativ jag låter. :P får skärpa mig.

I morgon är det folkrace som gäller. Älskling ska köra i karlstad och lilla jag ska vara där och heja på! :) På kvällen sen ska vi hem till min familj och äta tacos och bara mysa rent allmänt.
Söndag måste jag ta en ordentlig pluggdag. Suck, men jag är tvungen. Har engelska jag ligger efter i , PL som ska vara klart på torsdag och matteprov på tisdag. Och en tyskagrej jag ska skriva också, Men den får jag skriva på svenska så det tar inte så lång tid. Ska bara berätta vad en film vi såg på handlade om.

nej, jag har väl inte egenltigen så mycket mer att skriva om.

pussar

Jag älskar dig! <3 det ska alltid vara vi! <3

Uppdatering

nu är jag tydligen tvungen att uppdatera enligt eve, men det kanske är på tiden. :)

Igår hade vi box på gympan och det var jättekul och jättejobbigt. har jordens träningsvärk idag, :P hahaha. 

nej jag orkar inte skriva.. pussar

Söndag

Idag mår jag lite bättre! har varit hemma och plockat i mitt gamla rum så nu har jag allt hemma i lägenheten. Känns fortfarande konstigt att säga hemma, säger hemma både till Brattfors och lägenheten så det blir lite konstigt. men men de löser sig.

Åh nu kom min hörsel tillbaka! :D skönt!

haha, hörs imorn. Pussar

13:50

Har precis kollat på en dokumentär på 4.an om kvinnor som köper dockor som ser ut som riktiga bebisar. Och dem köper kläder till dem och är ute och går med. Helt sjukt är det! en utav kvinnorna köpte kläder för 1390 :- till en docka! jag fattar inte.

Eve har precis varit här och hämtat matteboken och så har jag fått lånat sex and the city filmen! lyckan är gjord! :)

hehe,  nu ska jag spela mahjong!

pussar

Lördag!

Har varit vaken sen nio. men det gör inte så mycket. det enda tråkiga är att Jimmy fortfarande sover. Jag har försökt att lite diskret hosta honom i örat, knuffat honom och lagt mina isklumpar till fötter mot hans ben. Men utan resultat. Han mumlar lite och sen somnar han. Nån som har tips om vad man mer kan göra?

I dag ska jag försöka orka tvätta och åka hem till min mamma och pappa. Är det inte kanelbullens dag idag? då kanske man skulle försöka köpa en bulle. :) 

nej nu ska jag gå och väcka älskling. Ha det bäst idag! pussar :)

Lazee - Rock away 

<3

hostar fortfarande och snorar jättemycket. skitäckligt! haha, jag kommer uppdatera er om hur min förkylning fortskrider hela helgen. Kanske till och med ska slänga in bilder på alla snorpapper jag har runtomkring och kanske även uppdatera er med vad mitt snor har för färg. haha, usch vad äckligt. Och Eve när du läser det här vet jag att du kommer rynka på näsan, säga usch vad äckligt och sen skratta! :D haha, hade jag rätt?

dagen har bestått av att glo på tv.n. Älskling har varit så duktig och installerat tvättmaskinen så jag inte måste krångla med några sladdar och så. :D
Mamma var här en sväng med alvedon och en chokladask! älskade gullemamma, kan nog inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig! <3 och pappa och Jenny. utan er är jag inget!

blir nog tidigt i säng idag så kanske jag är piggare imorn!

ha det bra! pussar

Fredag

varför önskade jag att jag skulle bli sjuk? fan också, Sitter här nu, med hela huvudet fyllt med snor känns det som och feber. Hostar lite med. Och har sovit kasst. stackars mig! :P haha,

idag blir det nog inte så värst mycket gjort. mamma skulle komma upp en sväng med alvedon till mig, tycker jag är snällt av henne! :)

nej nu ska jag kolla på film med älskling! puss hej


Torsdag kväll

Blev ingen träning med Eve. Har ont i huvudet och känner mig febrig. Får se om jag ska till skolan imorn. Som det känns just nu tänker jag iallafall stanna hemma!
Jag blir sjuk nu bara för att jag i måndags önskade att jag skulle bli sjuk så jag skulle slippa övernattningen i skolan. Och den slapp jag ju iallafall, men inte för att jag är sjuk utan för att jag har världens bästa mentor! :)
Blir nog ingen bio imorn. men men det kommer fler gånger och det är nästan skönare att sitta hemma i soffan. :D

Kom hem med tidiga bussen idag. Riktigt skönt. Busschauffören har nog inte fattat att det är höst ute för han hade ac:n på hela vägen från karlstad. Höll ju på att förfrysa mig där ett tag. Som tur är har jag världens bästa älskling så jag slapp gå hem i det kalla regnet! och vi skulle ju handla med! :)

Nk:n kan ta sig nånstans känner jag. usch, jag kommer ingen vart med det. blä blä blä ...

nej nu ska jag ringa min mamma och beklaga mig lite. haha, :P

Im back!

Jag är tillbaka, nu något mättare men fortfarande trött och allmänt sur.

Ikväll blir det core med Eve! Vi är så duktiga som har kommit igång med träningen nu!
Ska försöka plugga lite ikväll med, måste göra klart uppsatsen!

hahaha, du skulle ha sett aladdin! :D du missa nåt!

pussar

Torsdag!

Sitter i skolan nu, har naturkunskap. Har grupparbete. Vi ska debattera om försurade skogar och sjöar. Känns intressant...
PL sen, och kanske hämta morfar från sjukhuset men har inte hört nåt så han får nog inte komma hem idag.
Får höra om Sofie har någon plan för eftermiddagen!

Är så hungrig så jag håller på att dö. Tror det är fisk idag. men är det rätt fisk så är det gott.

Helgen kommer  bli superbra! kanske bio på fredag med älsk och sen mys hela helgen lång! <3

men men, ska gå nu! pussar

fortfarande onsdag.

Har iallafall börjat med nk. Skrivit typ en sida och det är alltid en början! men men är ju hemma och ledig hela helgen. Älskling pratar på att åka hem och skruva på till helgen och då kan jag passa på att plugga. Det är helt omöjligt att plugga när han är hemma för jag ligger ju heller och myser med honom än håller på med massa skolarbete.

Min morfar ligger på sjukhus. Stackars honom! :( sist jag hörde nåt så skulle dem inte operera iallafall för dem skulle testa nåt annat och funka inte det så skulle dem operera honom. Måste ringa till mormor och fråga om hon har hört nått nytt. Tycker det är jobbigt när folk ligger på sjukhus för då är det ju något allvarligt. hoppas han får komma hem till helgen!

min syster skulle komma och hälsa på mig en sväng också, hon skulle komma vid halv fem men det har fortfarande inte kommit någon syster och hon svarar inte på mobilen. Vart kan hon vara?
Nu kom hon!

så nu ska jag åka hem till kära brattfors! :D syns sen! pussar

onsdag.

Jag är så bra! har lyckats slingra mig ut övernattningen i skolan fredag/lördag! känns helt underbart skönt! så istället ska jag vara hemma och plugga matte som jag har prov i på måndag och jag fattar ingenting. men de löser sig! :)

idag ska jag göra engelska, nk och kanske lite pl om jag hinner. Men klockan är ju bara 13.00 så de är nog lugnt! :D

gud vad skönt att slippa alla funderingar, yes säger jag bara! skönt skönt! :)

nej pussar

RSS 2.0